KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – HYVÄN OLON AITTA 


On päiviä, joina katson peilikuvaani hyväksyvästi. Sitten on niitä päiviä, jolloin vilkaisu peiliin on vähemmän mairittelevaa ja tekisi mieli kääntää katse poispäin: Tummat rinkulat silmien alla muistuttavat huonosti nukutuista öistä ja leukalinja tuntuu vähemmän napakalta. Nipistän leuan alla olevaa pussia. Vedän kämmenillä leukalinjaa ylöspäin. Voisihan tätä leukalinjaa vähän kiinteyttää...


Kohotusta kasvoille ilman veistä ja neuloja – testissä EMS RF Facelift


Rypyt ja juonteet ovat luonnollinen osa ikääntymistä. Siinä missä auton pintakin kokee kiveniskuja ajaessa, ei ihminenkään säästy elämän sorateilta ja sääolosuhteilta. Kasvot eivät pysy kimmoisana ja kiinteinä loputtomiin, mutta on keinoja, joilla omaa ilmettä voi piristää ilman, että tarvitsee turvautua neuloihin tai kirurginveitseen. Nyt kerron kokemukseni EMS RF Faceliftistä, jota testasin sarjahoitona Hämeenlinnan liepeillä sijaitsevan Iittalan sydämessä, harmonisessa Hyvän Olon Aitassa.





Erilaiset kasvojumpat ovat kohonneet kiistattomaksi keinoksi saada kohotusta kasvoille. Siinä missä treeni kiinteyttää kehoakin, toimii se myös kasvoilla ja kaulalla. Eri asia sitten onkin, kuinka moni jaksaa jumpata kasvojaan säännöllisesti – eihän yksi kerta salillakaan tuo vielä toivottuja tuloksia.

Mutta miten on laitehoidoista lupaavimpiin kohonneen EMS RF Faceliftin laita? Toimiiko se?


EMS RF Facelift on kuin kiinteyttävä kasvojumppa ja verenkiertoa vahvistava pikatreeni kasvoille


Neljänkympin rajapyykin lähestyessä olen yhä enemmän kiinnostuneempi erilaisista laitehoidoista kasvoille, jotka eivät vaadi täyteaineiden piikittämistä ihoon tai muita kirurgisia toimenpiteitä. Myönnän, että täyteaineet ovat käyneet itsellänikin mielessä, mutta toistaiseksi olen pysytellyt erossa neuloista, vaikka en niitä täysin tyrmääkään. Ymmärrän, että jokainen meistä on vastuussa omista kasvoistaan ja päättää itse, miten hoitaa iholla näkyviä ikääntymisen merkkejä tai muita alueita, jotka alkavat häiritä omaa silmää. 

EMS RF Faceliftistä kiinnostuin heti, kun se saapui Hyvän Olon Aitan hoitotarjontaan. Iittala Villagessa sijaitseva Hyvän Olon Aitta keskittyy etenkin kasvojen vaativampiin antiagehoitoihin ja heillä on poikkeuksellisen kattava valikoima erilaisia laitehoitoja, joilla pystytään hoitamaan niin kasvojen kuin vartalon ihoa. EMS RF lupaa iholle faceliftin, jossa EMS mahdollistaa kasvojen lihasten tehokkaan jumppaamisen jo suosituksi nousseen kiinteyttävän RF-hoidon lisäksi.





Hoito saattaa kieltämättä alkuun tuntua hieman hassulta: Kun lätkät kiinnitetään kasvoihin, laite tekee kaiken työn puolestasi. Hyvästi peilin edessä itsenäisesti kasvojen vääntely sinne tänne, sillä tämä laite saa kasvot jumppaamaan ihan omaan tahtiinsa! Poskipäät kohoavat parin sekunnin välein ja leukalinjassa tuntuu yhtä lailla pieni värinä, kun EMS-laite supistelee lihaksia. Samaan aikaan RF lämmittää ihoa stimuloidakseen kollageenin ja elastiinin tuotantoa. 




Kovin laitehoito koskaan? EMS RF Facelift kiisi kokemusten kärkeen!


Myönnettävä on, että laite tuntuu jo ensimmäisestä kerrasta lähtien kasvoilla tehokkaalta. Silti se ei lainkaan satu. Supisteluun tottuu ja seuraavat sarjahoidon kerrat sujuvat jo rutiinilla. Yksi asia silti ihmetyttää: Hoito antaa kasvoille jo ensimmäisellä kerralla merkittävän eron. Peilistä kurkistaa uusi ilme, kun kasvot näyttävät kohonneemmalta. Nukuinko sittenkin viime yönä paremmin kuin uskoinkaan? Mitä äsken tapahtui?

Selvää on, että tekniikka kehittyy ja on tultu vuosien saatossa pitkälle. Tänä päivänä on entistä paremmat mahdollisuudet hoitaa ikääntymisen merkkejä ilman turvautumista piikkeihin tai veitsen viiltoihin. Tämä yhdistelmähoito todistaa sen, sillä se on joka sentin arvoinen. Iittalassa hinnat ovat vieläpä verrattain edullisemmat kuin Helsingin keskustassa tai muissa suurkaupungeissa. Silti hinnan perässä ei kannata tehdä hätiköityjä valintoja, vaan valita paikkansa tarkoin. Onneksi Hyvän Olon Aitassa voi olla varma hoidon turvallisuudesta, sillä he tekevät yhteistyötä Suomen johtavien kauneusalan tukkujen kanssa, jotka takaavat heille turvalliset laitteet.




Erikoiskosmetologina ja paikan omistajana Anu Talus pitää myös huolen siitä, että jokainen laitteen varressa oleva kosmetologi on koulutettu tarkoin. Tämä luo asiakkaalle luottamuksen tunteen siitä, että hänen ihosta todella välitetään, sillä jokainen hoito toteutetaan siten, että se todella tuo tuloksia, mutta turvallisesti.

Mikäli siis sinäkin haluat testata tätä uudenlaista hoitoa, joka oikeasti liftaa kasvoja luonnollisesti ilman neuloja tai veistä, suosittelen todellakin EMS RF Faceliftiä Hyvän Olon Aitassa. Hoito vahvistaa kasvojen lihaksia, kohottaa kasvojenpiirteitä ja vilkastuttaa ihon omaa kollageeni- ja hyalurontuotantoa. 

Todellakin kokeilemisen arvoinen antiage-hoito!












Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!