KAUPALLINEN YHTEISTYÖ – HARMONIA KSM66 


Väsymys tuntuu loputtomalta haukotusten seuratessa toisiaan yhä tiheämmin. Päätä särkee edellisyön unisaldon jäätyä jälleen aivan liian lyhyeksi. Kasvojen ilme kiristyy kummallisesti vähän väliä, vaikka puheenaiheena olisi arkiset asiat. Tunnistan tutun vieraan saapuneen seurakseni: Hei taas, stressi.


Stressi on syypää moniin vaivoihin – miten siitä pääsee eroon?


Jos olet kuten minä, olet luultavasti rakentanut linnoitusta stressiä vastaan useampaankin kertaan. Olet pyrkinyt saamaan siitä kerta kerralta yhä vankemman ja vahvemman, jotta kutsumaton kaveri ei varmasti pääsisi yhdestäkään aukosta luikertelemaan sisälle. Ehkä olet siinä jopa hetkellisesti onnistunutkin vain huomataksesi hetkeä myöhemmin palikkatornisi jälleen kaatuneen ja stressin istuvan vierelläsi velmu virne kasvoillaan. Tässä kohtaa lohdutan sinua lempeästi: Tiedän tunteen.




Stressi ei koskaan tule kylään yksin, sillä se tuo mukanaan monenlaisia oireita. Se hilaa huomaamatta kortisolitasoja korkeammalle häiriten samalla muiden hormonien (kuten unihormoni melatoniinin ja mielihyvähormoni serotoniinin) eritystä. Tämä taas näkyy ikävinä uniongelmina ja tunne-elämän heittelehtimisenä. Samalla kun nukkuminen ja nukahtaminen vaikeutuvat, stressi nostaa laajasta tunnekirjosta esiin ailahtelevaisuuden ja alakuloisuuden – äkillisestä ärtyneisyydestä puhumattakaan. Stressi syö voimavaroja yhtä vauhdilla kuin Pacman juustopaloja. 

Tiedän tämän kaiken, sillä olen rimpuillut stressin kanssa koko ikäni. Rakentamani palikkatornit ovat kaatuneet useammin kuin kerran tai kymmenen, sillä stressi on luikerrellut linnoitukseni läpi vakiovihollisena. Siksi olen halunnut hyödyntää kaikki keinot sen päihittämiseksi. 


5 keinoa stressin lievittämiseen – kokeile näitä ja tunne stressin laantuminen


Perinteiset artikkelit korostavat usein stressin taltuttamiseen liikkumista, lepoa ja riittävän ravitsevaa ruokaa. Tiedän kuitenkin itse, että stressaantuneena nämä vinkit eivät juurikaan lohduta. Oikeastaan ne saattavat jopa ärsyttää ja antaa stressille entistä suuremman yliotteen. Toivonkin, että seuraavat keinot saavat sinut inhimillisyydessään innostumaan pakonomaista peruskauraa paremmin. 

Tässä siis 5 tapaa, joita voit kokeilla stressin lievittämiseen.




1) Anna itsellesi lupa luovuttaa, laistaa ja levätä


Stressi on sitkeä sissi. Se sohii niin pitkään kun vastapuoli jaksaa sitä vastustaa. Siksi yksi tärkeimmistä asioista mitä olen sen suhteen oppinut, on luovuttaminen. Enkä nyt puhu perinteisestä luovuttamisesta, vaan stressiä vastaan pinnistelystä luovuttamisesta. Sillä jokaisella meistä on lupa välillä myös laistaa arkisista asioista ja levätä. Tämä on ollut minulle uraauurtava oivallus, sillä perfektionistina ja armottomana suorittajana olen rimpuillut tehtävälistan parissa aina viimeiseen asti ajatellen maailman kaatuvan yhden asian suorittamattomuuteen. 

Anna siis itsellesi hetkeksi lupa luovuttaa, laistaa ja levätä – saatat huomata stressinkin heltyvän.

2) Liiku lempeydellä – vaikka vain vauvanaskelin


Liikunta on tunnetusti lääke moneen. Harva kuitenkaan kokee ääriväsyneenä raskaan hikiliikunnan kutsuvaksi, kun silmäluomet lupsuvat kiinni jo pelkästä ajatuksesta. Sohvan sijaan voi kuitenkin huijata itsensä ulos verukkeella "kävelen korttelin ympäri". Tämä toimii, sillä ulos päästyään voi helposti huomata kävelensä enemmän kuin ajatuksissa olleen 100 metriä. Raikas ilma ja kevyt liikkuminen edistävät myös unentuloa. 

Kokeile siis lempeää liikkumista ilman sen suurempia odotuksia – vaikka vain vauvanaskelin.




3) Sukella syvälle sävähdyttäviin seikkailuihin


Lukeminen vetreyttää aivoja ja auttaa nukahtamisessa, mutta se on tutkitusti toimiva keino myös stressin lievittämiseen. Sussexin yliopistossa (2009) tehdyn tutkimuksen mukaan lukeminen lievittää stressiä lähes 70 prosenttia, mikä saa sen päihittämään esimerkiksi lenkkeilyn tai musiikin kuuntelemisen. 

Kokeile siis napata kirja käteen ja sukeltaa syvälle sävähdyttäviin seikkailuihin – se nimittäin kannattaa! 

4) Hyväksy haavoittuvaisuutesi ja toivota stressi tervetulleeksi tyynemmin


Paksumman panssarin sijaan stressiä vastaan käytyihin taisteluihin voi myös ottaa toisenlaisen lähestymistavan. Mikään ei nimittäin saa stressiä vihollisena yhtä yllättyneeksi kuin se, ettet enää pelkääkään sitä, vaan hyväksyt haavoittuvaisuutesi ja lähestulkoon toivotat sen tervetulleeksi – ja vieläpä tyynemmin. Tähän saat avun seuraavasta vinkistä.





Harmonia KSM66 – tehokas tuki stressin lievitykseen 


Kun vuoden 2024 alussa kruunasin viime vuoden parhaat tuotteet, nimesin yhden tuotteen vuoden parhaaksi ravintolisäksi. Kyseessä ei ollut mikä tahansa purkki, vaan takuuvarmaksi toteamani tuki, kun stressi pyrkii linnakkeen läpi. Sen emotionaalista tasapainoa ylläpitävän vaikutuksen ansiosta vastaanotan nykyään stressaavatkin tilanteet tyynemmin, sillä stressi ei enää tunnu niin ylivoimaiselta. Tuo ravintolisä on Harmonia KSM66.

Ympäripyöreiden mainoslupausten sijaan Harmonia KSM66:n toimivuus perustuu tutkittuun tehoon: se nimittäin aidosti tasapainottaa stressihormoni kortisolin tuotantoa, minkä se tekee maailman tutkituimpaan ashwagandhauutteeseen nojaten. Samalla se on ylpeästi kasvipohjainen sekä täysin luonnollinen valmiste, joka on auttanut jo kymmeniätuhansia suomalaisia hallitsemaan stressiä paremmin – mukaanlukien minua!

Mutta mikä sitten on ashwagandha?

Intialaisen lääketieteen kuningattarena jo tuhansien vuosien ajan tunnettu ashwagandha on yrtti, joka nauttii nykymaailmassa todellisista parrasvaloista myös länsimaalaisten parissa. Sitä on olemassa monen eri laatuista, mutta juuri KSM66:lla on tehty eniten kliinisiä tutkimuksia. Jopa 32 kaksoissokkotutkimusta todistaa, että KSM66 parantaa kehon vastustuskykyä stressiin. Se tukee rentoutumista, nukahtamista, unen laatua sekä henkistä ja fyysistä suorituskykyä.  Jälkimmäiset syyt huomioiden ei olekaan ihme, että valmiste on löytänyt monien urheilijoiden ja aktiiviliikkujienkin käyttöön, sillä se tukee myös lihasmassan kasvua.

Minulla Harmonia KSM66 on saanut ravintolisänä todellisen luottoystävän leiman. Siksi se kuuluukin stressiä lievittävien vinkkieni kärkeen. Mikäli haluat kokea sen tehon itse, suosittelen tuotetta lämmöllä myös sinulle!


Nappaa tuote kokeiluun OloApteekista edulliseen hintaan.






Ei kommentteja

Kysymyksiä, mietteitä, ajatuksia? Jätä kommentti!